Wagenkorb

Zwischensumme

0 EUR

Der Transport wird an der Kasse berechnet.

oder

Den Skræddersyede Menu

unter Andreas & Co

Der Gesamtpreis deckt alles ab: Koch, Essen und Reinigung.

Kein Einkaufen nötig! Dein Private Chef bringt alle Zutaten mit.

Persönliches Erlebnis in deinem Zuhause.

Kein Putzen! Dein Private Chef hinterlässt deine Küche blitzsauber.

Den Skræddersyede Menu fra Andreas & Co

Gang (5)

1.

Forret

Let røget ørred med hummersauce og bitre salater

2.

Forret

Mosaik marmoreret torsk med luftig muslingesauce og dildemulsion og urter

3.

Mellemret

Grillet duroc gris med saltbagt blomkål og smørsauce Fermenteret peber, ramsløgskapers og løgurter Vin: Acienda vinicolo Colombo, Pinot Noir 2020

4.

Hovedret

Oksemørbrad med sauce demi-glace og fermenteret hvidløg Dehydreret rødbede med solbær og syltede perleløg A part servers kartoffelsouflé med revet vesterhavsost og karse

5.

Dessert

Skovbærmousse med marineret bær, honningsirup og sprød vanilje

Anforderungen für die Küche

Bewertungen von (3)

AB

En dejlig aften med god mad

Andreas & Co

Kokken vi fik på besøg var vældig flink og kundeservicen var virkelig på plads. Vi fik 7 retter som alle smagte overordnet set smagte dejligt.

LK

Totalt luksus

Andreas & Co

Fra start satte Andreas en helt særlig stemning. Afslappet og samtidig kompetent. Under serveringen formåede han dygtigt at koble vinmenuen med den gode mad, og således give en samlet oplevelse. Han bragte sig selv i spil, samtidigt med at han koncentrerede sig om maden. Maden var rigtig god - fornuftige portioner og med fine smagsoplevelser. De 5 retter hang godt sammen og der var rigtig gode tilbagemeldinger fra alle gæster. Andreas ryddede pænt op.

700 EUR / Person

Senden Sie jetzt eine Anfrage und erhalten Sie Antworten unter unter 12 Stunden

Keine Sorge, deine Anfrage ist unverbindlich - - Die Zahlung wird nur nach Ihrer Annahme und Bestätigung des vorgeschlagenen Menüs des Küchenchefs fällig.

Kostenfreie Rückerstattung

Bis zu 7 Tage vor dem Dinner

Immer durch Chefmade kommunizieren

Um die Sicherheit deines Zuhauses und deines Dinner-Erlebnisses zu erhöhen, ist es unerlässlich, ausschließlich über Chefmade zu kommunizieren und Transaktionen durchzuführen.

Über Andreas & Co

Andreas og hans team fra SaxGastro skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private, hvorfor de arbejder ud fra konceptet ”Fine Private Dining”, der betyder eksklusive madoplevelser i private rammer. De tager udgangspunkt i et setup omkring en 3 til 6 retters menu. Herudover tilbyder de menuer som reception, luksus brunch og gourmet smørrebrød, og er naturligvis altid imødekommende overfor kundernes ønsker og behov.

Andreas & Co

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Häufig gestellte Fragen (FAQ)

Hier findest du Antworten auf einige der häufigsten Fragen zu Chefmade und privatem Dining. Bleibt dir dennoch eine Frage, zögere nicht, uns über den Chat oder per E-Mail zu kontaktieren.70222327

Wir empfehlen immer, deinen Koch so früh wie möglich zu buchen, da die beliebtesten Köche oft einige Wochen im Voraus gebucht werden. Zumindest empfehlen wir immer, mindestens 14 Tage vor dem Abendessen zu buchen.
Ja – unsere Chefs berücksichtigen immer Allergien und Ernährungsbeschränkungen. Beim Buchen kannst du dem Chef von etwaigen Allergien und Ernährungsbeschränkungen erzählen, damit diese in der Menüplanung berücksichtigt werden können.
In den allermeisten Fällen bringt der Spitzenkoch selbst Teller mit, weshalb du nur den Tisch mit Besteck, Glas und Servietten vorbereiten musst. Wenn dein Private Chef zusätzliche Ausrüstung benötigt, informiert er dich immer im Voraus darüber.
Wenn sich die Anzahl der Gäste ändert, kannst du uns jederzeit kontaktieren, damit wir deine Buchung aktualisieren können. Du kannst die Anzahl der Gäste frei auf die Mindestanzahl des Private Chefs bis 7 Tage vor dem Abendessen ändern.
Wenn du kurzfristig einen Koch benötigst, kannst du uns anrufen unter +4570222327 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 Wir verwenden Cookies, um deine Erfahrung zu verbessern. Verwalte deine Einstellungen unten.