Wagenkorb

Zwischensumme

0 EUR

Der Transport wird an der Kasse berechnet.

oder

Aykut og Casper
Aykut og Casper

Chef

Aykut og Casper

Über Aykut og Casper

Vi er Aykut og Casper, to passionerede kokke med mange års erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Vi har arbejdet på steder som Dragsholm Slot (1 Michelin-stjerne), Restaurant Salon (Bib Gourmand), Kurhotel Skodsborg, Brdr. Price, Højby Kro og Hotel, og Florentz Café & Brasserie.

Hos GhostChef (som vi kalder vores forretning) er vi dedikerede til at levere enestående madoplevelser, hvad enten det er fine dining eller en hyggelig grillbuffet til alle slags selskaber.
Vi forstår, at forskellige mennesker har forskellige smagspræferencer og kostbehov. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af menuer, der spænder fra klassiske favoritter til innovative kreationer. Vi tager hensyn til specielle kostbehov og allergier, og vi bruger altid friske, lokale råvarer for at sikre den bedste smag og ernæringsmæssige balance.
Hos GhostChef bruger vi kun de bedste ingredienser og skaber måltider med omhu og kærlighed. Vores mål er at være dit foretrukne valg for bekvemme og velsmagende måltider, så du kan fokusere på at skabe minder og nyde øjeblikket.

Vi har hjemme i Holbæk, men kører gerne op til 200km for at være med til at lave mad til dig og dine gæster.

Aykut og Casper

Unverbindliche Buchungsanfrage starten

Preise von 600 EUR pro Person

Keine Sorge, deine Anfrage ist unverbindlich - - Die Zahlung wird nur nach Ihrer Annahme und Bestätigung des vorgeschlagenen Menüs des Küchenchefs fällig.

Kostenfreie Rückerstattung

Bis zu 7 Tage vor dem Dinner

Häufig gestellte Fragen (FAQ)

Hier findest du Antworten auf einige der häufigsten Fragen zu Chefmade und privatem Dining. Bleibt dir dennoch eine Frage, zögere nicht, uns über den Chat oder per E-Mail zu kontaktieren.70222327

Wir empfehlen immer, deinen Koch so früh wie möglich zu buchen, da die beliebtesten Köche oft einige Wochen im Voraus gebucht werden. Zumindest empfehlen wir immer, mindestens 14 Tage vor dem Abendessen zu buchen.
Ja – unsere Chefs berücksichtigen immer Allergien und Ernährungsbeschränkungen. Beim Buchen kannst du dem Chef von etwaigen Allergien und Ernährungsbeschränkungen erzählen, damit diese in der Menüplanung berücksichtigt werden können.
In den allermeisten Fällen bringt der Spitzenkoch selbst Teller mit, weshalb du nur den Tisch mit Besteck, Glas und Servietten vorbereiten musst. Wenn dein Private Chef zusätzliche Ausrüstung benötigt, informiert er dich immer im Voraus darüber.
Wenn sich die Anzahl der Gäste ändert, kannst du uns jederzeit kontaktieren, damit wir deine Buchung aktualisieren können. Du kannst die Anzahl der Gäste frei auf die Mindestanzahl des Private Chefs bis 7 Tage vor dem Abendessen ändern.
Wenn du kurzfristig einen Koch benötigst, kannst du uns anrufen unter +4570222327 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 Wir verwenden Cookies, um deine Erfahrung zu verbessern. Verwalte deine Einstellungen unten.