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Italienisch

Natur i Prato

unter Natur Gastronomi

Der Gesamtpreis deckt alles ab: Koch, Essen und Reinigung.

Kein Einkaufen nötig! Dein Private Chef bringt alle Zutaten mit.

Persönliches Erlebnis in deinem Zuhause.

Kein Putzen! Dein Private Chef hinterlässt deine Küche blitzsauber.

Forret Risotto med dybe noter af morkler, frisk persille, spinat og sprød ristet boghvede. En ærlig og smagfuld begyndelse. Hovedret Pappardelle vendt i fyldig, cremet trøffelsauce med frisk persille. Kan opgraderes med braiseret kvæg for ekstra dybde og kraft. Dessert Panna cotta serveret med sæsonens friskeste frugt, bær og sprød brændt hvid chokolade. Frisk, elegant og fuldender smagsoplevelsen perfekt. Menuen kan altid justeres efter jeres ønsker, tag fat i os, så skræddersyer vi den til jer.

Gang (3)

1.

Forret

Risotto med morkler, persille, spinat og ristet boghvede

2.

Hovedret

Pasta papadelle vendt i rig cremet trøffel sauce og persille Braiseret kvæg kan tilkøbes

3.

Dessert

Pannacotta med årstiden frugt/grønt, bær og brændt hvid chokolade

Anforderungen für die Küche

Kühlschrank

Ofen

Teller

Bestik

750 EUR / Person

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Keine Sorge, deine Anfrage ist unverbindlich - - Die Zahlung wird nur nach Ihrer Annahme und Bestätigung des vorgeschlagenen Menüs des Küchenchefs fällig.

Kostenfreie Rückerstattung

Bis zu 7 Tage vor dem Dinner

Immer durch Chefmade kommunizieren

Um die Sicherheit deines Zuhauses und deines Dinner-Erlebnisses zu erhöhen, ist es unerlässlich, ausschließlich über Chefmade zu kommunizieren und Transaktionen durchzuführen.

Über Natur Gastronomi

Vi er Natur Gastronomi, to kokke, Mikkel og Shayan, som har arbejdet sammen i 10 år. Vi fokuserer på god, velsmagende mad uden alt det unødvendige. Vores tilgang er simpel, kreativ, ærlig og kompromisløs. Kvaliteten taler for sig selv.

Natur Gastronomi

Vi har base i den private vinklub The Vault i København, hvor vi hver uge laver alt fra fine dining og bistromad til vinsmagninger. Vores køkken er inspireret af det nye nordiske, det franske og det italienske køkken. Vi sætter en ære i at lade sæsonens råvarer spille hovedrollen og starter altid med grøntsagerne for at bygge retterne op naturligt og afstemt. Vi laver mad til alle typer arrangementer, fra intime middage til store selskaber, med fokus på kvalitet, kreativitet og smag. Er du klar til maden, der samler folk og skaber mindeværdige øjeblikke? Lad os tage køkkenet for dig. Natur - når det enkle bliver fantastisk.

Häufig gestellte Fragen (FAQ)

Hier findest du Antworten auf einige der häufigsten Fragen zu Chefmade und privatem Dining. Bleibt dir dennoch eine Frage, zögere nicht, uns über den Chat oder per E-Mail zu kontaktieren.70222327

Wir empfehlen immer, deinen Koch so früh wie möglich zu buchen, da die beliebtesten Köche oft einige Wochen im Voraus gebucht werden. Zumindest empfehlen wir immer, mindestens 14 Tage vor dem Abendessen zu buchen.
Ja – unsere Chefs berücksichtigen immer Allergien und Ernährungsbeschränkungen. Beim Buchen kannst du dem Chef von etwaigen Allergien und Ernährungsbeschränkungen erzählen, damit diese in der Menüplanung berücksichtigt werden können.
In den allermeisten Fällen bringt der Spitzenkoch selbst Teller mit, weshalb du nur den Tisch mit Besteck, Glas und Servietten vorbereiten musst. Wenn dein Private Chef zusätzliche Ausrüstung benötigt, informiert er dich immer im Voraus darüber.
Wenn sich die Anzahl der Gäste ändert, kannst du uns jederzeit kontaktieren, damit wir deine Buchung aktualisieren können. Du kannst die Anzahl der Gäste frei auf die Mindestanzahl des Private Chefs bis 7 Tage vor dem Abendessen ändern.
Wenn du kurzfristig einen Koch benötigst, kannst du uns anrufen unter +4570222327 70222327
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